Programari servicii

Cabinetul de pedichiură  este situat în Cluj-Napoca, str. Valea Seaca nr. 1a, Hala3.
Cabinetul oferă o gamă completă de servicii de înaltă calitate, prin personalul calificat și aparatura de ultimă generație. Serviciile sunt personalizate în funcție de fiecare caz în parte. Toate cazurile sunt analizate de către specialiști, pentru rezultate optime. Discutăm opțiunile și planificăm cu atenție toate etapele. Astfel, dorim să oferim clienților noștri confortul și siguranța de care au nevoie..
Prin tot ceea ce facem, ne asigurăm că pe primul loc se află clientul. În viziunea nostră, relația cu specialistul trebuie să fie una de parteneriat și respect reciproc, așadar clienții noștri sunt încurajați să ne adreseze întrebări sau să ne ceară informații și sfaturi, până când dobândesc confortul și încrederea deplină că se află pe mâini bune.
Dacă dorești o soluție corectă, cu efecte benefice pe termen lung, apelează cu încredere la Cabinetul de pedichiură PODO I SPA by Mihaela Ilea!
Achizitionând  Programări SERVICII, veți beneficia de întâietate la programare! În maxim 48 de ore veți fi contactat telefonic pentru programare!
Pretul serviciului Programări SERVICII va fi scăzut din valoarea totală a serviciilor de care veți beneficia în cadrul cabinetului PODOISPA by Mihaela Ilea!
Împreună cu specialiștii noștri veți stabili ora și data programării!
În cazul neprezentării la programare, din motive excepționale, aveti posibilitatea să vă reprogramați încă o singură dată! În cazul neprezentârii la a doua  programare, veți pierde suma de bani achitată!

Care sunt pasii care trebuie urmați cand vrei să cumperi serviciul  Programări SERVICII?
* Înainte de a achiziționa serviciul  Programări SERVICII, încarcă poze cu problemele cu care te confrunti și scrie-ne un mesaj cu istoricul problemei!

Cum ajungi la Cabinetul de pedichiură PODOISPA by Mihaela Ilea?

Transport in comun/stații autobuz
• Autobuz 31, statia Petrom ,Calea Baciului, Cluj-Napoca.
Mers pe jos
• 7 minute de la stația de autobus Petrom ,Calea Baciului.
Traseu: de la stația de autobus Petrom ,Calea Baciului, vă îndreptați spre str. Valea Seaca, nr.1A, la un moment dat veti observa pe partea dreaptă o intrare (cu 2 salcii) intr-un ansamblu de hale. La intrare veți găsi săgeti roșii care vă vor orienta până la Hala 3.Vă continuați drumul pe partea dreaptă până la ultimul rand de hale, apoi faceti stanga pe strada îngustă de deasupra halelor pănă ajungeți la Hala 3, intrați în interiorul curții și veți găsi usa de intrare semnalizată. După ce ați intrat in interior în partea dreaptă veți găsi un interfon unde trebuie să sunați.

Parcari în apropiere
• In curtea locației noastre avem parcări dedicate

Vă așteptăm cu drag!

Translate »