Politica de livrare

Pe website-ul mihaelailea.ro poti achizitiona atat produse fizice (carti, brosuri), cat si produse virtuale (cursuri video/audio online sau inregistrare la cursuri offline).

Produse tangibile

Plata in avans

Livrarea produselor tangibile la plata in avans (cu cardul sau transfer bancar) se face doar in urma confirmarii platii (imediat in cazul platii online cu cardul prin procesatorul de plata Mobilpay(Netopia) sau dupa confirmarea transferului bancar manual in sistemul mihaelailea.ro).

Plata ramburs

Livrarea produselor tangibile cu plata la livrare se face la scurt timp dupa inregistrarea comenzii, iar plata se face curierului.

Variante de livrare

Prin curier rapid in Romania: livrarea se face in maxim 48 de ore de la inregistrarea platii, pentru orice produs fizic din stocul mihaelailea.ro. Aceasta varianta de livrare este oferita prin serviciul de curierat Urgent Cargus sau GLS.

Termenele de livrare pot suferi modificari atunci cand un produs este nou lansat, datorita volumului mare de comenzi in timpscurt.

In cazul stornarii comenzilor sau Returului in 30 de zile, costul de transport nu se returneaza.

Produse electronice

Pentru produsele electronice de pe mihaelailea.ro, livrarea consta in primirea unei notificari pe e-mail cu linkul unde se poate accesa produsul, impreuna cu datele de logare pe platforma (user si parola, in cazul in care nu au fost introduse in formularul de plata) si informatiile aditionale necesare accesarii acestuia.

Notificarea se primeste pe e-mail automat la scurt timp (maxim 1h) dupa inregistrarea platii comenzii.

Translate »